Віза на 5 років

Шенгенські візи на п'ять років

Шенгенська віза на п'ять років - це реально з EVISA! Все що Вам потрібно-це зателефонувати до нас в офіс і дізнатися всі деталі. Шенгенська віза на 2, 3, 5 років, дуже зручна у використанні і користується популярністю і бізнесменів, мандрівників, які часто проводять час не вдома.

Шенгенські візи на п'ять років

Шенгенська віза на п'ять років - це реально з VISAIMHO! Все, що Вам необхідно- це подзвонити до нас в офіс і упізнати усі деталі. Шенгенська віза на 2, 3, 5 років, дуже зручна у використанні і користується популярністю і бізнесменів, мандрівників, які часто проводять час не удома.

КРАЇНА ПЕРІОД КАТЕГОРІЯ ЦІНА € СРОКИ УМОВИ
 ЛИТВА 5 років Туризм\multi 1800 7 дн Паспорт с візами
 ЭСТОНІЯ 5 років Туризм\multi 1800 7 дн Паспорт с візами
 ГОЛЛАНДІЯ  5 років Туризм\multi 1800 7 дн Паспорт с візами
 ГРЕЦІЯ 5 років Туризм\multi 1800 7 дн Паспорт с візами
 ПОЛЬЩА 5 років Туризм\multi 1800 7 дн Паспорт с візами
  СЛОВАЧЧИНА 5 років Туризм\multi 1800 7 дн Паспорт с візами
Можна подавати чистий паспорт без віз, результат може бути різний від року до 5 років. 

Сроки оформлення візы на 5 років:

7 - 10 днів

Документи для візи на п'ять років:

  • Паспорт загран. (+ старий паспорт якщо є);
  • Паспорт цивільний, копії усіх(з 1 - 16 стор.);
  • 2 фотокартки 3,5 на 4,5 см;
  • ИНН копія;
  • Довідка з Банку(якщо є);
  • Довідка з роботи(якщо є);

 

Читайте також "Шенгенская Виза на пять лет"

Добавить комментарий


Защитный код
Обновить