Мульти віза в ОАЕ на два - три роки

Віза в ОАЕ на два - три роки

Часто подорожуєте в Емірати? У вас бізнес в ОАЕ, ділові партнери, друзі, близькі? Хочете працювати в ОАЕ? Хочете приїхати в ОАЕ до нареченого? Можливо вам просто потрібно безпечний притулок і ви вибрали ОАЕ? Тоді перед вами постає питання, а як отримати мультивізу в ОАЕ? Чи існують такі взагалі? Мі відповімо коротко і ясно - так! Мульти віза в ОАЕ на 2-3 роки (вона ж резидентськана віза в ОАЕ) - це реальність!

Як отримати резидентну візу в ОАЕ на 2 - 3 роки?

Для туристичних, не тривалих поїздок в ОАЕ, протягом до 30 днів, вам підійде і звичайна туристична віза в ОАЕ без туру, яку ми готові вам запропонувати за самою прийнятною ціною в 165 у.о. Якщо ж ваші плани з приводу Еміратів грандіозніші, тоді в нашому арсеналі знайдеться пропозиція і по такій потребі. Адже мало які ситуації трапляються в житті у кожного, або в нашій країні ... Емірати були і залишаться надійним притулком, джерелом доходу (якщо хочете там отримати роботу), або ж просто місцем для красивого життя.

Для того, що б відкрити 2 - 3 річну візу в ОАЕ є кілька способів.

Перший - купити там житло вартістю більше мільйона дирхам. Немає такої можливості? Ок, відкинемо! Тим більше, що не кожен забудовник, який продає квартиру або будинок пропонує таку опцію, якщо покупець іноземець. Ще один спосіб - вступити до місцевого ВНЗ. Знову не те ? Так, можемо припустити, що такий спосіб отримання візи резидента ОАЕ мало кому може підійти. Третій, але не менш складний спосіб, знайти роботу в ОАЕ. Тут складність полягає в тому, що араби воліють свої робочі місця віддавати своїм же громадянам, ну якщо звичайно , ви не є якимось супер рідкісним фахівцем, хоча тоді, напевно, труднощі в пошуку роботи ви не випробуєте в будь-якому випадку. І ще один спосіб, власне про який ми далі і поведемо мову - це зареєструвати фірму в ОАЕ. Так - так, тривала віза в ОАЕ може бути видана саме в тому випадку , якщо ви зареєстрували там фірму, а на це ви маєте повне право. Безумовно процес це не простий, і деталей в ньому багато. Ми не станемо просвіщати вас в усі його тонкощі і не будемо розкривати свої козиря :) Скажімо основне.

Як отримати тривалу резіденскую мультивізу в ОАЕ, або з чого складається процес.

Спершу ми відкриваємо вам звичайну візу в ОАЕ, за якою ви в'їжджаєте в країну. Далі вас зустрічають представники нашої компанії прямо в аеропорту і озвучують подальші інструкції. Від вас вимагається мінімум дій і документів. Найважливіший і тривалий процес - це здача аналізів і очікування результатів. Саме вони в даному випадку можуть бути вирішальними. Після отримання результатів тесту, наші співробітники в ОАЕ проводять ще кілька маніпуляцій з документами і вуаля, ви стаєте щасливим власником резіденской візи. Віза вклеюватиметься на повну сторінку вашого закордонного паспорту.

Мульти віза в ОАЕ на три роки - переваги, терміни виконання, вартість.

Які переваги резіденской візи в ОАЕ, запитаєте ви. А вони, як ви далі зрозумієте самі, абсолютно беззаперечні. Ви можете знаходитись на території ОАЕ безвиїзно 3 роки, можете в'їжджати і виїжджати стільки разів, скільки вам буде потрібно, ви можете продовжувати візу, по закінченню її терміну, ви можете відкривати резидентські візи своїм близьким і родичам за найнижчою ціною, ви можете вести бізнес, отримувати доходи, купувати нерухомість, автомобілі, навчатися в ОАЕ. Хіба це не мега зручно і чудово? Безумовно дана віза не дає вам права на безкоштовне мед обслуговування та навчання в Еміратах, але до цього нам і так не звикати.

Термін виготовлення візи 1 -1,5 місяця, що куди більш швидше, ніж ті ж самі види на проживання в Європі, Британії чи США. Відповідь на питання "вартість візи в ОАЕ на 3 роки" ви зможете, вивчивши всю інформацію, надану на даній сторінці більш уважно.

Не обмежуйте свої можливості! Віза в ОАЕ на три роки від EVISA - це легко, доступно і швидко!

>>> Віза до ОАЕ головна сторінка

Добавить комментарий


Защитный код
Обновить