Віза до Японії

Щоб в'їхати до Японії, потрібна віза, тому різні компанії пропонують свої послуги, за допомогою яких вирішуються всілякі візові питання. Наша компанія також може посприяти в оформленні різних документів, вибрати відповідний готель і забронювати в ньому номер, скласти екскурсійну програму, замовнику потрібно буде всього лише поставити власну розпис в анкеті. 

Вартість візи до Японії

ЯПОНІЯ
ПЕРІОД КАТЕГОРІЯ ЦІНА $ СРОКИ УМОВИ
15/90 Туризм\1 250 7-10 днів В будь який паспорт
15/90 Туризм\2 340 7-10 днів В будь який паспорт
30/90 Туризм\1 280 7-10 днів В будь який паспорт
30/90 Туризм\2 380 7-10 днів В будь який паспорт

Віза до Японії типи віз

Віза в Японію буває короткостроковій, тобто термін перебування не перевищує дев'яносто днів. Візи бувають різними, це залежить від намірів подорожі:

  • Транзитна віза. Її метою виступає транзит через територію держави в іншу державу;
  • Ділова віза. Вона має на увазі адміністративні збори, ділові переговори, гарантійне обслуговування, участь у конгресах, спортивні обміни, підписання контрактів;
  • Туристична віза. Підставою для її отримання може вважатися запрошення родичів і знайомих, самостійний туризм.

Потрібно розуміти, що перераховані цілі поїздки не дають права, на заняття в Японії активністю, пов'язаною з отриманням зарплати чи грошової винагороди. Крім того такі візи не дозволяють управляти підприємствами в Японії.

Отримання візи до Японії

Стандартний порядок отримання візи досить складний, передбачає необхідність мати гаранта, який проживає в Японії. У ролі гаранта може бути організація або особа, зареєстрована на території Японії, що володіють її громадянством або ж іноземець, що має статус «особливого резидента», «постійного резидента». У ролі гаранта і запрошуючої сторони може бути одна людина.

Готуючись, подати заяву на отримання візи, аппліканту потрібно відправити гаранта плюс запрошує стороні паперу для заповнення. Запрошуюча сторона і гарант повинні заповнити документи, зібрати необхідні папери і відправити їх аппліканту, включаючи одну копію та оригінал документів. Тільки коли заявник отримає дані документи, він може подавати заяву в Посольство.

Віза до Японії для українців - особливості оформлення

Віза до Японії для українців видається за тими ж правилами, що і віза для жителів країн СНД. Для поїздки потрібні такі документи: • Документи про гаранта; • План перебування; • Документи про запрошує;

  • Лист, яке вказує причину запрошення;
  • Гарантійний лист;
  • Бронь у японському готелі, якщо це туристична віза;
  • Бронь авіаквитків (для туристичної візи).

Крім перерахованих вище документів для того щоб віза до Японії була отримана заявник повинен передати: документ з місця роботи (посада, оклад), закордонний паспорт, дві анкети, які підписані заявником. Потрібні також дві кольорові фотографії (паспортний зразок), копію та оригінал авіаквитка (обидва кінця), підтвердження оплати, замовлення японського готелю. Якщо мета поїздки туризм, необхідно лист, виданий туристичною компанією, що підтверджує оплату туру. Документи надаватися повинні протягом трьох місяців з дати їх складання.

Як відкривається віза У Японії для дітей?

Віза до Японії для дітей досягли чотирнадцяти років, передбачає наявність закордонного паспорта у дитини. Також знадобляться свідоцтво про народження плюс довідка з місця навчання. Якщо дитину супроводжує третя особа або один з батьків, надається завірений нотаріально згоду, яке підтверджує згоду батьків (батька) на вивезення.

Термін розгляду прохання про видачу короткострокової візи займати може чотири-тридцять днів. Термін оформлення різний, залежно від виду ходотайствованія. У цілому віза до Японії для українців оформляється за тридцять-сорок днів. До речі, висновок про видачу або видачі віз приймає Міністерство закордонних справ Японії, а не консульський відділ посольства, так що слід враховувати час, який займе пересилання документів.

Добавить комментарий


Защитный код
Обновить