Віза до Голлландії (Нідерландів)

Як відкрити візу до Голландії

Основна інформація для оформлення шенгенської візи до Голландії. На сьогоднішній момент EVISA пропонує туристичні візи до Голландії для українців, без особистої подачі документів: - це коротка одноразова віза до місяця прибування, і піврічна мультивіза з прекрасними пропускними характеристиками.

Яка вартість візи до Голандії

Голландія табличка цін
ПЕРИОД КАТЕГОРІЯ ВАРТІСТЬ € СРОКИ УМОВИ
14 дн Туризм 160 7-10 дн В любой паспорт/личная подача
14 дн Туризм 300 7-10 дн В будь який паспорт
180\90 Туризм 450 7-10 дн В будь який паспорт
360\180 Туризм 550 7-10 дн Паспорт с візами

Документи які потрібні для візи до Голландії

  • Паспорт закордонний;
  • Паспорт цивільний, копії з відмітками;
  • 2 фотокартки 3,5 на 4,5 см.
  • ІПН копія.
  • Довідка з банку про наявність коштів на рахунку (чим більше тим краще, мінімум 1000 €). НЕОБОВ'ЯЗКОВО
  • Довідка з роботи з табличкою по з / п за останні 6 місяців. НЕОБОВ'ЯЗКОВО

Для дітей

  • Свідоцтво про народження, копія.
  • Довідка зі школи, ВУЗу
  • Дозвіл від одного з батьків на виїзд (нотаріально завірена копія)

Голландія вважається одним з живописних держав Західної Європи. Перше почуття, посещающее людини, який приїхав до Голландії - умиротворення. Тут акуратні поля, вітряки, канали, будинки під червоною і коричневою черепицею, доглянуті вівці та корови. Туристів сюди тягнуть тюльпани, голландський сир, чудово збереглася архітектура, незліченні музеї та розвинена індустрія розваг.

Голландія - це держава, яка входить в зону Шенгенської угоди, з цієї причини посольство Нідерландів видає національні та Шенгенські візи, які відкривають в'їзд в Нідерланди. У консульстві держави в Україні оформляється віза до Голландії для українців. Як правило, для відвідування Голландії досить Шенгенської візи, але бувають випадки, коли потрібно національна віза. Національна віза до Голандії потрібна, якщо умови видачі суперечать угоді Шенгену, зазвичай це пов'язано з термінами перебування в державі.

Шенгенська віза до Голландії діє на території двадцяти чотирьох держав. Якщо подорож буде включати кілька європейських держав, і в кожній країні мандрівник будете проводити однакову кількість часу, тоді віза повинна оформлятися для держави, з якого стартує подорож.

Шенгенську візу отримати не так вже важко, однак якщо часу обмаль, то можна звернутися в наше агентство. Ми з радістю допоможемо Вам отримати дозвіл на в'їзд до Нідерландів в найкоротший час, а також розповімо про деякі тонкощі цієї країни, візьмемо на себе питання, пов'язані з бронюванням готелю і авіаквитків.

Віза до Голландії для українців надається на базі запрошення. Яких або правил, що обмежують пересування по державі, не існує.

Природно візи є різні:

  • Віза Транзитна, оформлюється, якщо потрібно пройти по території Голландіії транзитом в треті держави, за винятком держав-учасниць Шенгенської угоди;
  • Віза туристична, необхідна людям, які планують провести відпустку в Нідерландах;
  • Приватна віза призначена для громадян, які здійснюють відвідування друзів;
  • Віза ділова, призначається для осіб, які відвідують держава на запрошення бізнес компаньйонів, що приїжджають до Голландії для знаходження ділових контактів.

Віза до Голандії вимагає наявності закордонного паспорта, правильно заповненої анкети. Приймаються анкети, заповнені нідерландському та англійською мовами, анкети заяв на українській мові не приймаються.

Якщо планується поїздка з малолітньою дитиною, у якого є власний проїзний документ або його дані внесені в закордонний паспорт батьків, то потрібно заповнити додаткову анкету на прізвище, ім'я дитини. У цій анкеті також має бути присутня фотографія дитини.

Крім анкети будуть потрібні дві кольорові фото паспортного формату, внутрішній паспорт, плюс копії всіх сторінок цього паспорта. Віза до Голландії для українців надається за наявності документа, що підтверджує епізод страхування на цілий період відвідування Шенгенської зони.

Сума страховки повинна бути не менше тридцяти тисяч євро. Потрібна також довідка, що підтверджує розмір фінансів. Плюс до всього, потрібна папір з місця навчання або роботи. Не обійтися і без підтвердження бронювання авіаквитків і готелю на весь термін перебування, резервації готелів в інших державах, які планує відвідати мандрівник.

До речі, якщо мандрівником є ​​неповнолітня людина, який планує поїздку без батьків, то йому знадобиться нотаріально завірений дозвіл опікунів або батьків та їх копії паспортів.

Добавить комментарий


Защитный код
Обновить