Документи для шенгенської візи

Як і дивно, документи для шенгенської візи потрібні, щоб перевірити Вас, як благонадійного громадянина з подальшим відкриттям візи. Під благонадійним мається на увазі, громадянин який розглядає одержання і використання шенгенської візи за призначенням і не збирається залишатися в шенген зоні з метою роботи чи проживання.

Шенгенська віза, які потрібні документи?

Документи для шенгенської візи потрібні різні. Основними документами при яких результат оформлення візи буде позитивним, є:

  • Довідка з місця роботи;
  • Банківська довідка. (Підтверджує достатній залишок грошей для поїздки за кордон).

Де брати список документів для шенгенської візи?

Що робити якщо немає документів?

Нічого не залишається робити в цьому випадку. Бажано знайти роботу і подати офіційну довідку з місця роботи. Багато відкривають підприємства стаючи фіз. особою, що також відноситься до місця роботи. У деяких випадках можна обійтися виключно фінансовою частиною. Великі суми на банківських щитах позитивно відіб'ються на видачі Вашої візи. можна вдатися до сторонньої фінансової допомоги. Багатий тато чи приятель стане тут вельми корисним і можна показати його фінанси.

Як робиться шенгенська віза без документів?

Без документів нікуди не виїхати це факт, як мінімум потрібно мати закордонний паспорт, дві фотокартки розміром 3,5 на 4,5, копію ІПН, та копії громадянського паспорта, довідка з банку і роботи. Саме з таким мінімальним пакетом документів компанія evisa допоможе Вам відкрити візу на рік і більше.

Добавить комментарий


Защитный код
Обновить